Samen voor kerst

Verlengde retourtermijn tot uiterlijk 08-01 voor alle bestellingen vanaf 02-12.

Contactloze levering & Express-levering mogelijk

Outdoor, together!
Naar buiten!

We zijn nu buiten in plaats van binnen. Waar we ook heen gaan, we zijn samen en dat is het belangrijkst! Geniet van de herfst met vrienden en familie. Blijf daarbij lekker warm met onze jassen en mantels. Laat je inspireren door monochrome looks, coole gewatteerde jassen, zachte coats van teddy en elegante mantels.

Alle outerwear
Ton-sur-ton
Monochrome looks
Van top tot teen in je lievelingskleur: een fashion statement kan niet simpeler zijn! Ook actrice en model Janina Uhse houdt van onze monochrome looks. Onze tips voor je herfstlook: Kies voor een tint of speel met verschillende schakeringen. Ga voor verschillende materialen die je outfit levendiger en complexer maken. Fleur je look op met accessoires in een andere kleur.
Lekker dik
Gewatteerde jassen & mantels
Think big! Wij hebben deze herfst grootse plannen. Onmisbaar daarbij: gewatteerde outerwear items! Jas, mantel of bodywarmer: de zachte must haves lijken in een oversized look niet alleen maar supercasual. Ze houden je ook de hele herfst lekker warm bij elk avontuur buiten. Wil je nóg modieuzer gekleed gaan? Combineer dan met modieuze geruite items.
Winters wit
Lekker knus
Mantels van teddy
Mantels van teddy maken de herfst lekker comfortabel. Met een lichte oversized fit en knus en warm design zijn ze perfect voor de winter. De touch van de wintermantels is net zo wollig en zacht als hun look. Ook wij houden van onze mantels met teddy en het beste van alles: je kunt het piece aan beide zijden dragen voor nog meer mogelijkheden!
We give warmth
Met de campagne "We give warmth" wil s.Oliver mensen, die in noodsituaties terecht zijn gekomen, in aanloop naar de wintermaanden warm houden en ondersteunen. Tegelijkertijd vragen we op deze manier aandacht voor hun behoeftes. Daarom doneert s.Oliver in samenwerking met het Rode Kruis warme winterjassen aan verschillende gezinnen in België. De liefdadigheidsactie maakt deel uit van de herfstcampagne van s.Oliver dit jaar. Onder het mom van "Outdoor Together" ligt de focus op het samen zijn (na de lockdown) en "warmte geven" - dit is geheel in lijn met de familiegedachte van het merk. Wij zijn blij dat jij ook deel uitmaakt van de s.Oliver familie!
Stijlvolle outerwear
Très chic
Zo chic en elegant kan outerwear zijn! Onze stijlvolle outerwear pieces zijn tijdloos en modern tegelijk. Met een warme gewatteerde mantel of een klassieke wollen mantel naar kantoor of naar buiten tijdens je middagpauze bij het thuiswerken: deze outerwear items brengen je goed door het koude jaargetijde. Hoogwaardige materialen zoals wol en nylon houden je nu lekker warm in je #newnormal leven.
Alles voor buiten

Naar buiten – onze outerwear items

(95 artikelen)

Selecteer: Bestsellers
  • Boven resultaten
  • Nieuwe items
  • Prijs laag
  • Prijs hoog naar laag