Samen voor kerst

Verlengde retourtermijn tot uiterlijk 08-01 voor alle bestellingen vanaf 02-12.

Contactloze levering & Express-levering mogelijk

Outdoor, together!
Naar buiten!
We zijn nu buiten in plaats van binnen. Waar we ook heen gaan, we zijn samen en dat is het belangrijkst! Geniet van de herfst met vrienden en familie. Blijf daarbij lekker warm met onze jassen en mantels. Laat je inspireren door monochrome looks, coole gewatteerde jassen en elegante mantels.
We give warmth
Met de campagne "We give warmth" wil s.Oliver mensen, die in noodsituaties terecht zijn gekomen, in aanloop naar de wintermaanden warm houden en ondersteunen. Tegelijkertijd vragen we op deze manier aandacht voor hun behoeftes. Daarom doneert s.Oliver in samenwerking met het Rode Kruis warme winterjassen aan verschillende gezinnen in België. De liefdadigheidsactie maakt deel uit van de herfstcampagne van s.Oliver dit jaar. Onder het mom van "Outdoor Together" ligt de focus op het samen zijn (na de lockdown) en "warmte geven" - dit is geheel in lijn met de familiegedachte van het merk. Wij zijn blij dat jij ook deel uitmaakt van de s.Oliver familie!
Stijlvolle outerwear
Très Chic
Zo chic en elegant kan outerwear zijn! Onze stijlvolle outerwear pieces zijn tijdloos en modern tegelijk. Met een klassieke wollen mantel naar kantoor of naar buiten tijdens je middagpauze bij het thuiswerken: met deze outerwear items kom je goed door het koude jaargetijde. Hoogwaardige materialen houden je nu lekker warm in het #nieuwenormaal.
Alles voor buiten

Naar buiten – onze outerwear items

(62 artikelen)

Selecteer: Bestsellers
  • Boven resultaten
  • Nieuwe items
  • Prijs laag
  • Prijs hoog naar laag