We zijn er weer voor je, ook in de store! Lees meer over onze veiligheidsmaatregelen

Stay safe
COVID-19: voor jouw en onze veiligheid.

De gezondheid en het welbevinden van iedereen heeft onze hoogste prioriteit. Daarom gelden bij ons in de stores en bij bestellingen in de online shop de hoogste hygiënenormen. Zo kun je onbezorgd bij ons blijven shoppen.

Online: Verzendkostenvrij | de hoogste hygiënenormen | een contactloze levering

In ons magazijn garanderen we de bescherming door middel van bijzondere veiligheids- en hygiënemaatregelen, zoals de extra reinigings- en desinfectiemaatregelen. Alleen de meest noodzakelijke medewerkers zijn ter plaatse en externe personen hebben momenteel geen toegang.

Je bestelling kan contactloos bij je thuis of in een pakketshop worden geleverd. Jouw pakketje wordt meestal na 4 tot 6 dagen bezorgd – bij standaardverzending nu ook zonder verzendkosten!

In de stores: afstand houden | mondkapjesplicht | betaal zo veel mogelijk met pinpas

We houden ons aan de door de regering opgelegde maatregelen met betrekking tot de bezoekerscapaciteit en willen je vriendelijk vragen afstand te houden.

Onze medewerkers dragen altijd mondkapjes.

We stellen het zeer op prijs als je er in onze stores voor kiest om met pinpas te betalen, om zo het contact tot een minimum te beperken. We accepteren ook nog steeds de overige betaalmethodes.

Q/S designed by

(972 artikelen)
Hallo vrienden.
Hallo fans.

Q/S designed by is een jong fashion label en staat voor coole prints, felle kleuren en de nieuwste modetrends van het seizoen. Deze maand in de spotlights? Denim en prints, net als jurken met een bloemenmotief. Frisse kleuren en sportieve eyecatchers ronden de look af. Ontdek je nieuwe favoriet voor het begin van de lente! #Qsdesignedby

Shop now

Klaar voor de lente!
Maak een statement en combineer je nieuwe favoriete jeans met coole shirts met print!
  • Confectie / schoenen
    Maten
    Vervaardiging van / inch ( W / L)

Artikelen filteren

Artikelen filteren

Maat

Confectie / schoenen
Maten
Vervaardiging van / inch ( W / L)

Kleur

Pasvorm

Pijpen

Style

Prijs

Brand

Motief

Materiaal