Tot wel -50% in de SALE

Tot wel -50% in de SALE

Het is zover:
Sale - tot wel -50%

Profiteer nu! Shop nu uw favorieten met tot wel -50% korting in de sale.

Fragrances

(38 artikelen)

Follow Your Soul
Dansen is de zinnelijkste manier om onze gevoelens uit te drukken.
... Meer
Dansen is de zinnelijkste manier om onze gevoelens uit te drukken. Als we dansen, bewegen we ons op een instinctief niveau. Als we onszelf laten gaan, zijn we open en alert voor onze intuïtie. Het verlangen: het beste willen maken van alles waar de zinnen op zijn gezet.
EAU LÉGÈRE
De verzorgde, zelfbewuste stijl van de drager wordt op elegante wijze
... Meer
De verzorgde, zelfbewuste stijl van de drager wordt op elegante wijze benadrukt en zorgt tegelijkertijd voor een verfrissing. Ondanks alle energie en krachtige akkoorden lukt het ook deze geur om zijn moderne en minimalistische elegantie te bewaren.
#yourmoment
Als de eerste zonnestralen 's
... Meer
Als de eerste zonnestralen 's ochtends op je gezicht schijnen en de dag in alle rust begint, als een toevallige ontmoeting zich ontpopt tot een aangename verrassing of als je 's avonds bij een concert het ritme van je favoriete nummer hoort... Op zulke momenten merken we ze pas: die kleine, maar toch heel bijzondere geluksmomentjes die het leven voor ons in petto heeft!
Zwart en wit:
Tegenpolen, die tegelijkertijd een perfecte
... Meer
Tegenpolen, die tegelijkertijd een perfecte eenheid vormen. Minimalistisch, maar zonder saai te zijn. De klassieke kleurencombi belichaamt pure elegantie en slaagt erin om met zuivere eenvoud een duidelijk statement te maken. Die vind je terug in de nieuwe geuren van s.Oliver Black Label.
so pure
Perfect voor elke dag dankzij
... Meer
Perfect voor elke dag dankzij de aangename, vleiende geuren – s.OLIVER SO PURE Women en s.OLIVER SO PURE Men verspreiden een luchtigheid en richten zich daarmee op de essentie: goed in je vel zitten en van het echte leven genieten.
For Her & for him
De geuren s.Oliver FOR HER & FOR HIM
... Meer
De geuren s.Oliver FOR HER & FOR HIM zijn een eerbetoon aan de elegantie in het dagelijkse leven, aan de glorieuze hoogtepunten en de bijzondere momenten van geluk. De complexe composities weerspiegelen schitterende ogenblikken van zorgeloze levensvreugde die eeuwig in ons geheugen staan gegrift. Een duo voor stijlbewuste mensen die onbezorgd en met elan door het leven gaan en bijzonderheden weten te waarderen.
#soliverfragrances
Laat je inspireren...
Selecteer: Bestsellers
  • Bestsellers
  • Boven resultaten
  • Nieuwe items
  • Prijs laag
  • Prijs hoog naar laag
Verkrijgbaar in:
50ML
Verkrijgbaar in:
150ML
Verkrijgbaar in:
75 ML
Verkrijgbaar in:
150 ml

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten