Aanmelden voor de nieuwsbrief en direct profiteren van 10%* korting    Nu aanmelden

Aanmelden voor de nieuwsbrief en direct profiteren van 10%* korting    Nu aanmelden

Registreren is alleen mogelijk tijdens een bestelling en bij deelname aan het S.Oliver Card bonussysteem. Selecteer tijdens uw bestelling bij het klikken op ‘NAAR DE KASSA’ de optie ‘Ik wil s.Oliver kaarthouder worden’ en registreer u vervolgens.

U hebt al een s.Oliver Card, maar kunt zich niet aanmelden?

Als u een s.Oliver Card hebt, kunt u zich hier aanmelden met uw huidige s.Oliver Card wachtwoord. Indien u uw s.Oliver Card in een filiaal en niet in de online shop hebt aangevraagd, dient u rekening te houden met het volgende:

  • Bij de eerste keer aanmelden in de online shop of op de s.Oliver Card-pagina (www.soliver-card.com) is uw wachtwoord gelijk aan uw geboortedatum in de vorm van DDMMJJJJ. (Wijzig om veiligheidsredenen uw zelfgekozen wachtwoord na de eerste keer aanmelden.)
  • U hebt voor uw s.Oliver Card slechts één geldig wachtwoord. Dit betekent dat als u uw wachtwoord op de s.Oliver Card-pagina wijzigt, deze wijziging automatisch ook geldt voor de online shop en vice versa.
  • Na het aanvragen van uw Card in een filiaal duurt het 4-6 weken voordat uw gegevens in ons systeem beschikbaar zijn en u zich met deze gegevens ook in de online shop kunt aanmelden.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u klikken op 'wachtwoord vergeten'. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord via het opgegeven e-mailadres. Indien er nog geen e-mailadres aan uw account is gekoppeld, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij doen dan ons uiterste best om u te helpen.

Terug naar de categorie

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten