Suit up

Nu het mooier weer wordt, ontvangen we ook steeds meer uitnodigingen. Wat de gelegenheid ook is: een bruiloft, een ronde verjaardag of een bedrijfsevenement – met onze kostuums met modern tailoring hebben wij de passende outfit voor je. Zachte kleuren en doordachte modellen staan garant voor een zelfverzekerde look. In een saliegroen kostuum met een wit overhemd kan het event-seizoen beginnen.

Fris & licht: ga voor een look in saliegroen

s.O PURE: jas
159,99 €
Gilet in een slim fit
79,99 €
Regular: overhemd
69,99 €
s.O PURE: kostuumbroek
69,99 €

Chic in blauw

In combinatie met een donkerblauw overhemd staat ons s.O PURE kostuum in lichtblauw klassiek en stijlvol. En dankzij het hoogwaardige en licht elastische katoen zit het kostuum bovendien extra lekker.

Stel je eigen elegante look samen

s.O PURE: jas
159,99 €
Overhemd
69,99 €
Vlinderstrik en pochet
39,99 €
s.O PURE: kostuumbroek
69,99 €

Expressief in aardetinten

Wie de voorkeur geeft aan klassieke kleuren, kan het best voor een kostuum in neutrale tinten gaan. De warme zandsteenkleur van ons kostuum oogt tijdloos-elegant en zorgt voor een zomerse, luchtige uitstraling. Voor een klassieke look, die je gewoon bij iedere bijzondere gelegenheid kunt dragen.
Laat je inspireren door onze stijlvolle kostuums

9 tips voor het juiste kostuum

Voor net die extra touch – match your partner

Met zijn tweeën is ieder feest nog leuker. Met vergelijkbare kleurencombinaties kunnen jullie als stel je outfits op elkaar afstemmen – zo maak je een onvergetelijke indruk.

Jouw add-on voor bijzondere gelegenheden

Vaak zijn het kleine dingen die onze outfit net die bijzondere finishing touch geven. Maak je feestelijke look compleet met stijlvolle accessoires uit ons assortiment.

Feestelijke looks voor jong en oud

De favoriete outfits voor kinderen zien er mooi uit, maar zijn vooral comfortabel. Van zachte katoenen overhemden, losse chino's en elegante jassen voor jongens tot jurken, leggings en losse bolero's voor meisjes – hier vind je feestelijke mode voor kinderen